Nastavlja se prvenstvo Srbije: Naredne stanice: Vrnjačka Banja i Smederevska Palanka

0
(FOTO: 3x3 Serbia)

Proteklog vikenda imali smo priliku da uživamo u basketu 3×3 na terenima u Nišu i Banovcima, ali kraj sezone još uvek nije tu!

Naprotiv, tek nas čeka pravi basketaški spektakl, a RODA 3×3 karavan se ove nedelje seli u Smederevsku Palanku i Vrnjačku Banju.

Subota je rezervisana za Vrnjačku Banju, koja je već nekoliko godina unazad pokazivala sjajno domaćinstvo. Shodno tome, od prethodne sezone nosi nivo A kategorije, a lokacija održavanja je Trg Kulture, opšte poznato šetalište u ovoj turnističkoj destinaciji.

Zato se očekuje dolazak najboljih ekipa iz regiona i Srbije, kao i prepune tribine. Ceo turnir prenosiće se na RTS planeti, Youtube kanalu Košarkaškog saveza Srbije, dok polufinala i finale idu uživo na RTS 2.

Ekipe poput Loćike, Mastera i Kopaonika su već prijavljene i boriće se za fantastične nagrade: prvo mesto nosi ček na 100.000 dinara, drugo na 20.000, dok će trećeplasirani tim biti nagrađen opremom Košarkaškog saveza Srbije.

Samo dan kasnije selimo se u Smederevsku Palanku. Treći put po redu 3×3 karavan stiže u ovaj grad, gde će se održati profesionalni 3×3 basket turnir koji je priznat od strane FIBA i KSS-a. I ove godine basket ćemo gledati u dvorištu Palanačke gimnazije, što znači da nas čeka sjajna zabava.