Nastavlja se prvenstvo Srbije: Ovog vikenda – Kiknda!

0
(FOTO: FIBA 3x3)

Sezona polako odmiče, turniri se ređaju, a ovog vikenda, tačnije 10. jula RODA 3×3 karavan se seli u Kikindu. Po drugi put.

Pobednik će obezbediti direktan plasman u veliko finale Srbije, a uz to naravno sleduje i novčana nagrada. Šampionu je namenjen ček na 100.000 dinara, dok će poraženi finalista dobiti 20.000 dinara, kao i robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije.

Međutim, tu nije kraj sjajnom basketu, jer će Kikinda ovog puta ugostiti i mlade nade našeg omiljenog sporta. Videli smo pre nekoliko dana da Srbija ne mora da brine za budućnost reprezentacije, pošto su mladi basketaši osvojili srebrnu medalju na Mediteranskim igrama, a ko zna – možda i u Kikindi vidimo nekog novog reprezentativca.

Osim seniorske kategorije, ovog vikenda ćemo gledati i juniore, kao i momke do 12 godina, za koje su obezbeđene vredne novčane i robne nagrade.

Dakle, vremena za pauzu nema – RODA karavan nastavlja svoje putovanje, a ukoliko ne možeš da nam pse oridružiš – isprati sjajan basket na YT kanalu Košarkaškog saveza Srbije.