Mislili ste da je kraj sezone? Žuća Popović predvodi sjajne basketaše u Ljubljani

0
Ivan Popović
Ivan Popović Foto: 3x3serbia

RODA prvenstvo Srbije definitivno je okončano u sredu uveče, a srpski basketaši već su se okrenuli inostranim obavezama.

Naime, četvorica učesnika finalnog turnira, Ivan Popović, Vladimir Trajković, Dušan Samardžić i Ivan Saičić dobili su posebnu pozivnicu da učestvuju na jedan na jedan turniru, koji će se tokom petka igrati u Ljubljani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Иван Поповић (@ivanub15)

Naime, reč je vrhunskom događaju, a organizatori su pripremili program koji će svima biti interesantan.

Pre puta, srpski basketaši su potvrdili da im je velika čast što su dobili pozivnicu za turnir koji će sigurno biti svojevrstan spektakl.

“Velika nam je čast što smo dobili pozivnicu od organizatora tako velike manifestacije. Idemo bez nekog velikog iskustva, jer je to potpuno novi sport, ali su organizatori prepoznali nešto u nama što će doprineti kvalitetu njihovog turnira. Svakako da idemo da uživamo i steknemo neko novo iskustvo”, naveo je Popović.

Prvo kolo najavljeno je za 15:45, dok se završnica očekuje nešto posle 22 sata. Igrači su  raspoređeni u četiri grupe, a pored srpskih basketaša između ostalih učestvovaće i Ivan Jukić iz Hrvatske, Željko Palavra iz Bosne i Hercegovine, kao i legendarni Jasmin Hercegovac iz Slovenije.