Završena 3×3 beogradska liga: Armagedon je prvi šampion!

0
FOTO: Dušan Milojević

Nakon prilično tmurne 2020. godine, ova nova 2021. donela nam je mnogo novina, a jedna od njih jeste i beogradska 3×3 liga.

Nakon turnira košarke u kolicima, a onda i više nego uzbudljive sezone i još uzbudljivijih i neizvesnih utakmica, došlo je vreme da se svedu računi i da saznamo ko je najbolji.

Na finalnom turniru, koji je držan u sportskom centru “Vizura”, imali smo priliku da vidimo osam ekipa, koje su se takmičile u dve grupe. Tako su se u Grupi A našli timovi Armagedon, Marsovci, Novkol i Bubašvabe, dok su u Grupi B snage odmeravali KGB Filigran, 2×3 Prašina, Palkis i SCG.

Srpski basketaši potrudili su se da opravdaju priču da se u Srbiji igra najbolji basket, te su nas zabavili svojim fenomenalnim potezima, atraktivnim zakucavanjima, trojkama i brojnim drugim atrakcijama.

Na prvom mestu našli su se basketaši Armagedona, koji su još jednom potvrdili da se nisu slučajno našli na basketaškoj mapi Srbije i da ćemo i u budunosti moći da računamo na njih.

Drugo mesto pripalo je basketašima Prašine, a iza njih slede Filigran, Novkol, Marsovc, Flas, Palkis, Babašvabe, Baroni i SCG.

Bilo kako bilo, jasno je da smo gledali pravi basketaški spektakl, a uskoro se nadamo i novom.