Armagedon vlada Beogradskom ligom, Prišing MVP četvrtog kola

0
armagedon-3x3 liga beograd-basket 3x3
Armagedon drži vrh (FOTO: 3x3 Liga Beograd)

Beogradska liga u basketu 3×3 se ozbiljno zahuktala. Pojedine ekipe su već odigrale po 18 mečeva, pa se na prvom mestu izdvojila jedna ekipa, dobro poznata i iz domaćeg RODA prvevenstva Srbije  – Armagedon.

U ovom trenutku ekipa koju čine Jovan Antić, Milijan Bocka i Ervin Cogo ima neverovatan skor od 16 pobeda i samo dva poraza. Samim tim, nakon odličnih rezultata iz kolo u kolo i ne čudi što je njihov tandem Antić-Bocka i dobitnik MVP priznanja.

Prati ih Flash, ali iz 18 mečeva imaju 11 pobeda i sedam poraza. A potom, tri ekipe sa identičnim skorom, ali je koš razlika presudila, pa Prašina zauzima treću poziciju, Marsovci četvrtu, dok je Palkis na petom mestu.

Prethodnog vikenda igrani su dueli četvrtog kola, a MVP priznanje je ovog puta otišlo Mateju Prišingu iz ekipa Flash, koja je i najviše pokazala ovih dana. Najbolju trojku kola čine pomenuti Prišing i dvojac iz Armagedona, Ervin Cogo i Jovan Antić.

Oni su svoju ekipu vodili u četvrtom kolu do trijumfa nad ekipom Filigran sa 2:1 (16:17,21:15,21:14), dok su tim Bubašvabe savladali sa 3:0 (21:11,22:18,21:16)

Nažalost, usled mera opreza zbog koronavirusa, prisustvo publike nije moguće, ali utakmice uvek možete gledati na youtube kanalu.