Neke stvari jednostavno radite bez razloga

0
(FOTO: Novi Sad Ultra challenger)

Mnogo puta su društvene mreže „gorele“ zbog poteza Dušana Domovića Buluta koji izvodi na terenu. Bilo da je u dresu reprezentacije ili Novog Sada, Bulut apsolutno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Tako je bilo i ovog puta, ali razlog je drugačiji. Znate kako kažu – nikada ne zaboravite odakle ste krenuli, ma koliko uspeh postigli. Takav slučaj je i sa svetskim šampionom.

Znamo za Bulut court, kao i za novosadsku 3×3 Sreet league, a Bulut je još jednom pomerio granice i pomogao u renoviranju još jednog terena u Novom Sadu, tačnije u naselju Liman.

„Kada imate odnos sa nekim, kao što ja imam sa ulicom, ponekad učinite nešto lepo, eto tako bez razloga”, kaže Bulut i dodaje:

„Kada sam odrastao, svi smo voleli da s igramo na tim betonskim terenima i danaskama, a mislim da će to sada pomoći deci da uživaju još više kada odu tamo“.

Možda će saznanje da je i basketaš kakav je Bulut trenirao na istom mestu privući neke nove klince na isti teren, pa ko zna, možda i do svetskog vrha.

„Želeli smo da učinimo nešto lepo za našu zajednicu, za sport i umetnost, za mlade. Taj teren je uvek prepun dece, nalazi se u blizini gradske plaže, zato smo izabrali baš taj teren”, zaključio je Bulut.