Nastavljamo dalje – 3×3 karavan stiže u Požarevac i Novi Sad!

0
RODA karavan stiže u Požarevac i Novi Sad (FOTO: 3x3 Serbia)

Roda karavan se ne zaustavlja. Nakon iznenadne pauze, prvenstvo Srbije je ponovo tu, a to znači da ćemo na  terenima širom Srbije imati priliku da gledamo najbolji basket.

Nakon Inđije, ovog vikenda imamo dupli program. Najpre ćemo u subotu biti u Požarevcu, dok je nedelja rezervisana za dobro poznato mesto – Novi Sad.

Krenimo od Požarevca, kružni tok biće glavna destinacija i mesto na kom će se naši basketaši boriti za vredne nagrade. Za prvo mesto obezbeđen je ček na 120.000 dinara, dok će drugoplasirani tim dobiti 30.000 dinara.

Ono što je za sada sigurno jeste da će se u Požarevcu takmičiti i ekipa Uba, koja ove sezone praktično dominira na domaćim terenima.

Dan kasnije selimo se u Novi Sad, a tamo nas čeka zaista pravi basketaški spektakl. Turnir u Novom Sadu je zvanični turnir A kategorije, a održaće se na platou ispred SPENS-a. Ono što je važno da znamo jeste da ćemo pored seniora ovog vikenda u Vojvodini gledati i juniore.

U seniorskoj kategoriji učestvovaće maksimalno 12 ekipa, a u juniorskoj kategoriji učešće će uzeti maksimalno šest ekipa.

Za prvoplasiranu ekipu sperman je ček na 100.000 dinara, a drugi finalista dobiće 20.000 dinara. Trećeplasirani tim i juiori biće nagrađeni sportskom opremom Košarkaškog saveza Srbije.

Dugo smo ga čekali, ali najbolji basket je ponovo na domaćim terenima!