Za kraj godine: Treće izdanje Still Ballin’ New Year’s Madness

0

Posle više nego uspešne sezone za srpski basket, očekuje nas sjajan završetak godine. Treći put za redom Kragujevac će biti domaćin novogodišnjeg turnira, na kojem će basketaši imati priliku da se takmiče u nekoliko kategorija.

Prethodne dve sezone Kragujevčani su se na kraju decembra pokazali kao sjajni domaćini, a neki od najboljih srpskih igrača prikazali su pravi basketaški spektakl. Nema sumnje da će tako biti i ovog puta, a turnir će se održati 29. decembra u hali “Gordana Goca Bogojević”. Tog dana imaćemo priliku da gledamo mečeve u nekoliko konkurencija: PRO seniori, seniori amateri, studenti, veterani (Biznis liga), seniorke, juniori, juniorke, kadeti, kadetkinje, pioniri.

Za pobednike svih kategorija obezbeđene su vredne novčane i robne nagrade, a organizatori će se potruditi da i za publiku pripreme nešto posebno. Prijave za turnir su i dalje u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti na sledeće brojeve: 060/0800 444 i  060/3477774, kao i putem mejlova: 3×3@kss.rs i 3x3serbia@gmail.rs