Prvi indoor 3×3 turnir u Srbiji: Nova titula za Armageddon

0
Armageddon foto: 3x3 Serbiao

Posle sjajne sezone koja je za nama,  na redu je veliko iznenađenje u režiji tima 3x3Serbia. Naime, ovog vikenda su ljubitelja basketa u Srbiji imali priliku da prvi put gledaju basket u jednom šoping-molu, a u kragujevačkoj “Plazi” najbolje su se snašli basketaši Armagedonna.

U Kragujevcu smo imali priliku da gledamo sjajne mečeve, potrudili su se svi basketaši da nam prirede pravi spektakl, a do finala stigli su Armageddon i beogradski Olimp. Upravo ova dva tima sastala su se i u grupnoj fazi, kada su slavili Beograđani, ali se Armageddon bolje snašao u meču za titulu i slavio sa 22:16.

Dodatno uzbuđenje doneli su i mladi basketaši, a u kategoriji omladinaca trijumfovali su igrači tima Foka 06, koji su u velikom finalu pobedili ekipu Otpisani sa sigurnih 15:10.

Indoor turnir bio je pravo osveženje na srpskoj basketaškoj sceni, nema sumnje da su uživali i igrači, kao i brojna publika. Kragujevčani su se ponovo pokazali kao sjajni domaćini, te nema sumnje da nas i u budućnosti čekaju velika iznenađenja.