SBB pobednik prvog FitPass 3×3 turnira

0

Za sve ljubitelje basketa, ovo je bila vrlo uzbudljiva nedelja, a sjajna uvertira pred planetarni šampionat u Kini, bio je turnir u basketu 3×3 koji je u organizaciji FitPass održan na Kalemegdanu.

Na terenima KK Crvena zvezda imali smo priliku da gledamo vrlo zanimljive mečeve, a osim zabave i dobrog basketa, FitPass nam je svima pružio i sjajnu priliku da budemo humani. Naime, sva sredstva prikupljena na turniru prosleđena su za renoviranje košarkaških terena širom Srbije. Ovu akciju prepoznao je i jedan od najboljih svetskih basketaša i član tima Zemun, Bogdan Dragović, koji se pridružio na terenu na Kalemegdanu.

Ispod obruča najbolje su se snašli basketaši ekipe SBB, koji su osvojili zlatne medalje, dok je drugoplasirani tim bio FK BUSK. Do bronzanog odličja stigli su momci iz ekipe Raspar, a svi zajedno prikazali su nam pravi spektakl i veliku borbu za svaku loptu. Pored njih svoje basketaško umeće pokazali su nam i igrači timova:  Morph  NetworksEmbrokerShootiranjeFitPass, Bežanijska Kosa i  Super Vero.

Kompanija FitPass najavila je da će nastaviti da organizuje slične društveno-odgovorne događaje, kao i popularisanje sporta i fizičke kulture, kako među profesionalcima, tako i među rekreativcima.