Bulut MVP Beograda: Srbija zaslužuje organizaciju čelendžera

0
Dušan Domović-Bulut foto: FIBA3x3

Proteklog vikenda, Beograd je bio domaćin svetskog basket. Na platou ispred Štark Arene, do titule je stigala ekipa Zemuna, dok je MVP priznanje pripalo basketašu Novog Sada, Dušanu Domoviću Bulutu.

Nakon osvojenog mastersa u Meksiku, Novosađane je u finalu turnira u Beogradu sustigao i umor, ipak to ne umanjuje kvalitet igre i pobedu Zemunaca. Bulut je istakao da je njegova ekipa učestvovala na turniru ispred Arene da bi igrali pred domaćom publikom

Drago mi je da je ova manifestacija u Srbiji. Bili smo u Novom Sadu, sad u Beogradu. U Beogradu je bilo malo više publike, verovatno zbog mogućnosti tribina, ali stvarno spektakularna atmosfera. Srbija zaslužuje da ima organizaciju čelendžera. Mi smo malo umorniji stigli iz Meksika, već smo imali Prag izboren, ovo je bilo više onako  da bi igrali pred domaćom publikom. Ne mogu da budem nezadovoljan, malo je falilo da budemo još bolji, ali se video i taj umor. Dve poraza tokom turnira, idemo sad na neku pauzu, i biće bolje”, rekao je mvp ovog turnira, a zatim se i kratko osvrnuo na pojedinačno priznanje:

Dobro sam igrao, ali mislim da je neko iz Zemuna zaslužio više priznanje, bili su prvi”, zaključio je najbolje rangirani basketaš sveta, Dušan Domović Bulut.