Dejan Pejić: Težimo ka što većem broju mastersa

0
Basket3x3 - Zemun3x3 - fiba3x3 -3x3serbia - Dejan Pejić - 2018
Foto: FIBA3X3

Proteklog vikenda bili smo u prilici da gledamo challenger Penang, koji je održan u Maleziji, a Srbiju je predstavljala ekipa Zemuna 3×3.

Nakon odličnih partija u grupnoj fazi i četvrtfinalu, Zemunci su zaustavljeni u polufinalu od strane ekipe Gdanska. Aktuelni svetski šampioni nisu uspeli da obezbede učešće na još jednom mastersu, te ne mogu biti u potpunosti zadovoljni učinjenim, što je i potvrdio Dejan Pejić.

Turnir je bio izuzetno jak i odlično organizovan. Iako je bio težak, naši ciljevi su uvek najviši, tako da nismo u potpunosti zadovoljni jer smo želelli da obezbedimo peti masters za ovu sezonu. Ali, na kraju krajeva, ni trećo mesto nije tako loše obzirom na kvalitet turnira“, naglasio je Pejić.

Naredni turnir Zemunce očekuje već 12.maja kada će nastupiti u Kragujevcu. “Nastavljamo sa istim očekivanjima kao i pre turnira, okrećemo se već sledećem u Kragujevcu, zatim challenger u Moskvi. Težimo ka što većem broju mastersa i nadamo se da će nas i zdravlje poslužiti do kraja sezone i što bržem opravku našeg najboljeg igrača, Dragovića“, zaključio je Pejović.